Min Uddannelse

 

Ja, man kan spørge sig selv om man bliver en bedre skuespiller af at være stats uddannet skuespiller, end at være privat uddannet skuespiller. Mit svar vil altid være, at det er afhængig af hvad man selv ligger i det af arrangement, og så også af de lærekræfter man  har med at gøre.

 

Danmarks Show og Teaterskole: 1998

Det var her det hele startede i 1998. Efter at jeg forgæves havde forsøgt at opnå optagelse på Statens teaterskole, valgte jeg at forsøge i det private regi. Danmarks show og teater skole, eller som den hed  "The international school of performing art"  En Teater skole med fokus på Teater, sang og dans. Under ledelse af Mickie Freddy Pedersen.

En skole som fik hjertet til at banke yderligere for det dramatiske, ikke mindst pga. de undervisere vi havde. Det var en hård skole med fokus på et stærkt arrangement, og ikke mindst disiplin.
 

Jan Herts, Bjarne Buur, Helga Søsted westmark var nogle af de undervisere som stod for den teater og sang mæssige undervisning, og et hav af danselærer underviste i alt fra step, funk, jazz og standard dans.

Bjarne Buur havde i sin undervisning fokus, på den klovn som gemmer sig i os alle, og som vi i det dramatiske skuespil skal lade komme til udtryk på godt og ondt.

 

Her til slut med musicalen "Chores LIne" på Amager scenen.

 

Teater Akademiet:1999

Herefter ramte jeg i 1999 Østerbro, hvor Teater Akademiet blev mit nye lærested. Under ledelse af Balletens Anette Schaufuss, og med lærer som Dora Ivancho fortsatte jeg med at sluge til mig af Teater Historie, dramtik , sang og dans.

 

Hoot Foot Studio: 2000

Derefter fangede Hoot Foot Studio min interesse. under ledelse af danse/teater parret. Finn West og Michael Sandwick. Fantastiske mennesker. Finn West underviste i Teater, og gjorde stor indtryk. Han var en fantastisk underviser og et fantastisk menneske. Han er desværre ikke i blandt os mere. (RIP)

Sang undervisningen blev styret af sanger Peter Bom, som med sin store kærlighed til sang og musik, og sin evige livsglæde påvirkede mig i den positive og rigtige retning. Jeg blev grounded både hvad angår sang og skuespil, og lærte at selvtillid er altafgørende.

 

Med Troen på sig selv, kan man komme langt